Redactie
Redactie Inspiratie 1 okt 2012
Leestijd: 1 minuut

Slechte recensies voor restaurant van Lady Gaga’s ouders

In februari dit jaar openden de ouders van Lady Gaga in New York City een Italiaans restaurant. Veelbelovend denk je wellicht, maar niets is minder waar! Hoewel beroemdheden als Katie Holmes en Tony Bennett regelmatig te zien zijn in het restaurant komt het om in de vreselijke recensies, de één nog erger dan de ander.

Het restaurant heeft onlangs de zoveelste negatieve recensie gekregen, dit keer van New York Daily News. Eten bij Trattoria Joanne, zoals het restaurant heet, zou erger zijn dan het hebben van een koortslip en wordt nog slechter bevonden dan de kwalitatief slechte Italiaanse restaurantketen in Amerika, The Olive Garden.

Hoewel Art Smith, de voormalige privé-chef van Oprah Winfrey, de foccacia’s eigenhandig maakt wordt dit alles behalve gewaardeerd, “ze smaken nog slechter dan het knoflookbrood bij Domino’s Pizza”, aldus New York Daily News.

Opvallend feit: Lady Gaga verklaarde onlangs nog dat 11 kilo te zijn aangekomen omdat het eten in het restaurant van haar ouders zo goed is.

joanne6joanne2

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.