Redactie
Redactie Inspiratie 8 aug 2013
Leestijd: 1 minuut

Amerikaans restaurant heeft 45-pagina’s tellend watermenu

Ellenlange wijnkaarten zijn tot daar aan toe, maar een 45-pagina’s tellend menu voor verschillende soorten water? Jep, het is allemaal mogelijk in, hoe kan het ook anders, Los Angeles.

Bij Ray’s & Stark Bar, een restaurant in Los Angeles, kunnen watersnobs hun geluk niet op. Het watermenu dat maar liefst 45 pagina’s in beslag neemt biedt de keuze uit verschillende soorten, van ‘simpele’ Evian tot super luxe water uit de bergen van Groenland. De watertjes komen uit tien verschillende landen en hebben écht allemaal een andere smaak. Kun je niet kiezen? Per fles staat aangegeven hoe zoet of zout en hoe simpel of complex de smaak is.

Naast dat er tientallen verschillende soorten water zijn, variëren de prijzen ook aardig. Zo betaal je voor een fles Evian omgerekend €5,99 en kost Waiakea water, afkomstig uit de Verenigde Staten, een luttele €31,44 voor een fles van 750 milliliter.

Hoewel wij toegeven dat ook wij onze favoriete waterbronnen en -merken hebben, weten we niet zo goed wat we hiervan moeten vinden..

Kijk hier voor het volledige menu.

Bron: Earlg

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.