Redactie
Redactie Inspiratie 23 jul 2012
Leestijd: 1 minuut

Restaurant Envy is jarig & trakteert Culy lezers op een workshop!

Ter gelegenheid van de 7e verjaardag van restaurant Envy aan de Prinsengracht in Amsterdam mogen we een exclusieve workshop voor 2 personen met chefkok Michael Wolf (ex Oud Sluis & genomineerd RestaurantHeld 2011) weggeven. Chef Wolf zal de winnaars een kijkje in ‘zijn’ keuken geven en leert hen stap voor stap 3 bijzondere Envy-gerechten en een feestelijk cocktail te maken en zij krijgen een goedgevulde goodiebag mee naar huis.

Winnen? 

Ga naar deze Culy Facebook page (klik hier), like deze post en vertel in de reacties eronder waarom jij de enige echte Culy bent die deze prijs zou moeten winnen en wat jij Envy’s topchef nog zou kunnen bijleren.

Meedoen kan t/m maandag 30 juli, daarna wordt de winnaar geloot.

IMG_6486

Over Envy

Het concept van Envy is volledig geïnspireerd op traditionele delicatessezaken zoals je die in de kleine straten van het historische Rome nog veel tegen komt. Met grote etalages vol lekkernijen en waar Italianen niet alleen komen om hun inkopen te doen, maar ook om elkaar te ontmoeten, bij te kletsen, de producten te proeven en een goed glas wijn te drinken. Envy is een dergelijke ontmoetingsplek, waar ambiance, delicatessen en bijzondere wijnen en – gerechten de belangrijkste elementen zijn.

De ruime open keuken en de wand met koelingen bieden de gasten de mogelijkheid om alle ingrediënten en het werk van de koks van dichtbij te bestuderen. Bij het zien van alle delicatessen, chutneys, verse, robuuste broden en mooie wijnen loopt het water je in de mond. Gasten kunnen bij deze delicatessen-bar uitgebreid dineren of simpelweg genieten van een goed glas wijn met een bite aan het einde van een werkdag. Het belangrijkste is dat gasten zich thuis voelen: er wordt gekookt op sterrenniveau, maar de sfeer is informeel.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.