Culy
Culy Inspiratie 4 november 2012

Regular Coffee: prachtige koffie voor een eerlijke prijs

Met hun slogan “What if regular became the new awesome” slaat Rowster Coffee de spijker op z’n kop. Rowster Coffee zag een gat in de koffiemarkt doordat er een groot gat is tussen goedkope en vooral slechte koffie, en de betere, maar vooral dure koffie. Er is weinig kwalitatief goede koffie te koop voor een goede prijs, en laat dat nou precies zijn wat Rowster Coffee aanbiedt. ‘Regular Coffee’ is geboren en brengt je heerlijke koffie voor een zachte prijs.

Door ervoor te zorgen dat men niet onbeperkt koffie kan bestellen kan een beperkt aantal mensen zich aanmelden. Wanneer je bent aangemeld koop je per maand maximaal 1 pakket koffiebonen voor $20, het pakket ongemalen bonen weegt ongeveer 700 gram en de prijs is inclusief verzendkosten.

Naast dat de kwaliteit van de koffie hoog is, is de verpakking ook niet mis. Er is goed over nagedacht en puur genieten wanneer je één van de mooie busjes in je handen hebt. Schrijf je hier in en ontvang maandelijks deze verrukkelijke koffie.

Begrijp je het concept nog niet helemaal? Kijk dan onderstaande video en laat je overtuigen door de kracht van Regular Coffee.

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Regular Coffee: prachtige koffie voor een eerlijke prijs
Sluiten