Culy
Culy Inspiratie 21 juli 2013

Adembenemende hotelbar in Prahran Hotel, Australië

Wij zijn verliefd! De bar in het Prahran Hotel in Melbourne heeft wel iets heel bijzonders gedaan met betonnen buizen en biervaten. Na vele maanden verbouwen mag het resultaat er absoluut wezen. Deze zaak, met een zeer opvallend design, biedt ruimte voor 420 personen. Wij willen wel plaats nemen op een barkruk om aan de verbazingwekkende vijf meter lange bar een drankje te drinken.

Het Prahran Hotel is een van de nieuwste creaties van het Sand Hill Road team. Zij proberen een interessante en dynamische ruimte te creëren met behoud van de charme van een lokale pub. Eerdere pubs die door hen een totale facelift hebben gekregen zijn onder andere: het Bridge Hotel, Richmond Club Hotel, Holliava en Post Office Bar Pizza. Bijzonder charmant!

Bij het Prahran Hotel kun je niet alleen een drankje drinken aan de drie bars, maar ook heerlijk lunchen op de binnenplaats. Deze indrukwekkende pub, die zich uitstrekt over drie etages, verbindt zich door een stalen stellage met verschillende ruimtes. En niet te vergeten, ze hebben een ook dansvloer. Let’s dance!

Prahran Hotel
82 High St Prahran Melbourne 3181

Prahran-Hotel-Melbourne-Australia-yatzer-9Prahran-Hotel-Melbourne-Australia-yatzer-8Prahran-Hotel-Melbourne-Australia-yatzer-13Prahran-Hotel-Melbourne-Australia-yatzer-14Prahran-Hotel-Melbourne-Australia-yatzer-4Prahran-Hotel-Melbourne-Australia-yatzer-11Prahran-Hotel-Melbourne-Australia-yatzer-12Prahran-Hotel-Melbourne-Australia-yatzer-1Prahran-Hotel-Melbourne-Australia-yatzer-6Prahran-Hotel-Melbourne-Australia-yatzer-3Prahran-Hotel-Melbourne-Australia-yatzer-7Prahran-Hotel-Melbourne-Australia-yatzer-10

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Adembenemende hotelbar in Prahran Hotel, Australië
Sluiten