Redactie
Redactie Inspiratie 14 sep 2016
Leestijd: 1 minuut

Onze favoriete foodblogger recepten van deze week

Wereldwijd zijn er inmiddels duizenden, zo niet meer, toffe foodblogs. Omdat wij dagelijks het web afspeuren naar de lekkerste recepten, leek een nieuw wekelijks overzicht ons wel op z’n plaats. Daarom elke week op Culy.nl: onze favoriete recepten van (internationale) foodbloggers.

1. De Balsamic & Mustard Glazed Chicken Thighs and Figs van The Kitchn ziet er zo goddelijk goed uit, die moeten we proberen.

2. Nu we het toch over kip hebben: deze one pot mustard chicken and bacon skillet van The Cookie Rookie staat hoog op onze moeten-we-nog-maken-lijst.

3. Niet helemaal nieuw, en ook niet van een foodblogger (oeps). Maar we wilden ‘m toch met jullie delen: de pasta met paddenstoelen en gremolata van ZTRDG. Gremolata is een mengsel van gebakken broodkruim en citroenrasp; Italianen gebruiken het vaak als vervanger van (Parmezaanse) kaas. Heerlijk!

4. Dit brood van Pinch of Yum is geweldig, want kneden is niet nodig én je bakt hem in een gietijzeren pan. Dit recept is geniaal!

5. Deze maissoep met tortilla’s van How Sweet Eats is volgens blogger Jessica Merchant perfect voor deze nazomer. We couldn’t agree more.

6. Deze pruimencakes zijn dan wel glutenvrij, maar ze lijken ons onweerstaanbaar. Check het recept voor de gluten free plum cake with coconut blossom sugar bij Our Food Stories.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.