Culy
Culy Inspiratie 10 september 2013

OatMeals: de havermouthemel in NYC

Havermout (oatmeals) is hot! Niet alleen door de yoghurt tijdens het ontbijt, maar ook om mee te bakken en zelfs te koken. New York City, de stad waar écht alles kan, speelt daarop in met de eerste oatmeal-bar in de wereld, genaamd OatMeals.

Oatmeals verkoopt alles wat havermout te maken heeft, van de meer traditionele soorten met meer veilige ingrediënten, tot hartige varianten, broodjes en gebakjes. Wanneer je op het menu kijkt, zie je een oneindige lijst met opties, maar kan je ook je fantasie los laten gaan en zelf je bakje samenstellen.

oats5oats8

Onder ‘veilige’ ingrediënten verstaan we bekende combinaties als kaneel met rozijnen, perzik met room en bosbessen met walnoten en maple syrup. En als je je ervaring naar the next oat-level wilt brengen, dan zijn er nog tal van opties die variëren van pompoenpuree tot gedroogde kruiden en van pittige kazen tot bacon.

Onze voorkeur? Die gaat uit naar de ‘truffel risOATto’: havermout met melk of room, Parmezaanse kaas, truffelolie, zeezout en vers gemalen peper. Al lijkt ons die met gedroogde vijgen, gorgonzola en balsamico glaze ook echt niét verkeerd..

OatMeals
120 West 3rd Street, New York City

oats4

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
OatMeals: de havermouthemel in NYC
Sluiten