Redactie
Redactie Inspiratie 18 sep 2012
Leestijd: 1 minuut

Nigella Lawson flink afgevallen voor haar nieuwe boek? Zonde!

De aller, aller, allerleukste ‘bekende’ vrouwelijke chef vinden we, without a doubt, Nigella Lawson. Om haar warme persoonlijkheid, haar goddelijke recepten en natuurlijk ook omdat ze er zo geweldig uitziet. Maar de laatste tijd blijkt ze flink afgevallen. Waar is de prachtige romige Nigella heen?

Deze maand verschijnt het nieuwe boek Nigellissima (waarover later meer op Culy!) van de inmiddels al 53-jarige kitchen goddess, met tevens een nieuwe tv-show, die vanaf maandag 24 september op BBC2 te zien zal zijn. Een totaal Italiaans thema, maar Miss Lawson blijkt juist niet van de pasta’s aangekomen…

Een tijdje geleden was er ‘gedoe’ om Jamie Oliver die wat kilo’s zou zijn aangekomen. Eigenlijk geven wij totaal niets om gewicht – als je maar gezond & happy bent! -, maar we kunnen het niet laten om toch te denken: Nigella, waarom? Ook op internet zijn de reacties niet mals. Sommige mensen zijn zelfs bang dat Nigella te ver is doorgeschoten met diëten; een enkeling noemt haar zelfs ‘anorexic looking’.

380022_10151161489042480_198135639_n

Nigella nu

Nigella launches Apple app

Nigella voorheen

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.