Redactie
Redactie Inspiratie 10 feb 2016
Leestijd: 1 minuut

Lifehack: je wist vast niet dat je dit met eetstokjes kon doen!

Al jaren eten we met veel liefde sushi en andere Aziatische heerlijkheden. Na een paar etentjes klungelen weten we inmiddels precies hoe om te gaan met de houten chopsticks, maar wat we niet wisten is waarom er een houten stukje aan de bovenkant zit. Tot nu!

Breek simpelweg het stukje en leg hem naast je bord. Laat hier tussen het eten door de stokjes op rusten en je tafel blijft de hele avond schoon!

Voor ons kwam deze hack als een openbaring, maar het is eigenlijk heel logisch. In de meeste Aziatische restaurants krijg je namelijk een sjiek houdertje voor je chopsticks, precies om dezelfde reden.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.