Redactie
Redactie Inspiratie 20 nov 2012
Leestijd: 1 minuut

La Place gaat groenten en kruiden op het dak verbouwen

Al vanaf het begin in 1987 is La Place, het trestaurant van V&D, razend populair. Als één van de eersten kwamen ze met een versformule en verkopen ze al jaren verse vruchtensappen, versgebakken brood en kan je genieten van de saladebuffetten. Inmiddels zijn er 230 verkooppunten en bezoeken ruim 38 miljoen mensen jaarlijks de restaurants.

Reden om uit te breiden vonden ze en dus hebben ze een zogenaamde ‘vierde generatie’ La Place ontwikkeld. Bij de nieuwe generatie worden nog meer gerechten op authentieke wijze bereid en komt er een houtoven voor het bakken van brood. Als klap op de vuurpijl zullen ze vanaf 2013 eigen groenten en kruiden op het dak van het restaurant verbouwen.

De eerste locaties waar we de nieuwe generatie kunnen ervaren zijn die in de V&D Utrecht Hoog Catherijne en in La Place Food in de V&D in de Amsterdamse Kalverstraat. In deze laatste locatie zullen ook vleeswaren, kaas en een uitgebreid assortiment vers bereide meeneemmaalten worden verkocht.

Laplace3LaPlace

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.