Redactie
Redactie België 31 mei 2012
Leestijd: 1 minuut

Hoog in de lucht dineren: het kan nu in Brussel

Dineren op grote hoogten. Wij worden er een beetje bang van, maar het is wel erg bijzonder! Van 4 juni tot 1 juli kun je het zelf ook meemaken, en niet eens zo ver van huis: in Brussel.

Bij het Dinner in the Sky evenement kunnen ruim 600 gasten eten op 30 meter hoogte en zo 4 toeristische attracties van een afstandje bekijken. In de eerste week hangt de zwevende eettafel boven het Koninklijk Paleis, daarna bij het Atomium, later bij de Esplanade du Cinquantenaire (het Jubelpark) en tot slot bij het Ter Kamerenbos.

Het bijzondere en tijdelijke restaurant zal gerechten serveren van 7 topchefs uit Brussel: Yves Mattagne, Lionel Rigolet, Pascal Devalkeneer, Giovanni Bruno, David Martin, Luigi Ciciriello en Patrick Vandecasserie.

Bij elke gang zullen 22 borden naar boven worden gehesen en door de chef worden gepresenteerd aan de gasten. Er zijn nog kaarten; voor een gastronomisch 4-gangen menu, bereid en bediend door de chef zelf, met champagne en wijn, betaal je €250 per persoon. Meer info: https://www.dinnerinthesky.be/nl/.

pic_001pic_002pic_004

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.