Culy
Culy Inspiratie 17 april 2012

Groot nieuws: Culy Hotspots is vernieuwd!

Groot nieuws! Omdat wij de site constant willen verbeteren en leuker willen maken, hebben we vandaag de rubriek Culy Hotspots compleet vernieuwd.

Culy Hotspots is een digitale gids voor de beste culinaire hotspots van Nederland – van restaurant tot traiteur. Stuk voor stuk handpicked door de Culy redactie.

Niet alleen restaurants komen aan bod, je vindt bij Culy Hotspots ook cocktailbars, koffie- en theehuizen, ijssalons en patisserieën. Ook culinair gerelateerde zaken, zoals proeverijen, workshops, slijterijen en traiteurs verzamelen we voor jou.

De navigatie is snel, simpel en doeltreffend. Zo kan er gezocht worden op soort hotspot of een trefwoord, maar ook op provincie of plaatsnaam. Restaurants worden onderverdeeld op hun type keuken.

Culy’s hotspotgids is one of a kind; we verzamelen de pareltjes van elke stad of dorp, het neusje van de zalm op culinair gebied. De vermeldingen in de Culy hotspotgids zijn stuk voor stuk handpicked en uitgebreid getest voordat ze online komen.

Heb je zelf een restaurant of ken je een supergoede zaak die we absoluut niet mogen missen, tip ons dan! Ook als je andere suggesties hebt, horen we die heel graag.

culy00083-618x170Schermafbeelding-2012-04-12-om-16.20.47-618x170

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Groot nieuws: Culy Hotspots is vernieuwd!
Sluiten