Culy
Culy Gadgets 11 februari 2013

Tof cadeau-idee: handbeschreven mokken met inspirerende quote

Van een toffe mok wordt iedereen happy, maar je kunt natuurlijk écht niet meer komen aanzetten met een Expo-mok met de naam en voorletter van je vriend(in). Wat veel leuker is: een handbeschreven exemplaar!

Dat kan bij Coeurblonde, een merk en gelijknamig blog, opgericht door Elle en Pip, twee nichtjes uit Amsterdam. Ze bloggen niet alleen fervent (en leuk!), maar maken ook allerlei fijne goodies: van sieraden tot woonaccessoires tot grappige kaartjes. En het allerleukste: de dames maken eigen Happy Quote Mugs, mokken met een inspirerende quote erop, en tevens handbeschreven espresso kopjes.

Screen shot 2013-01-31 at 14.53.42espresso-kopjes-by-coeurblonde

Je kunt kiezen voor een complimentje op de mok, zoals ‘You look lovely today’, of een mooie quote als ‘believe in the beauty of your dreams’. Je kunt Elle en Pip ook altijd mailen met je eigen ideetjes. Je betaalt dan € 11,95 voor een unieke mok, exclusief verzendkosten.

Hun webshop is in de maak; tot die tijd kunnen mensen bestellen door een mailtje te sturen naar: [email protected]. Een groot deel van het assortiment is te vinden in de digitale catalogus: www.coeurblonde.com/shop/

mug2

Culy’s mok

Culy’s Monique maakte ook een mok, speciaal voor Culy’s Liselotte (how sweet!)

 

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Tof cadeau-idee: handbeschreven mokken met inspirerende quote
Sluiten