Redactie
Redactie Gadgets 10 sep 2012
Leestijd: 1 minuut

Prachtig WateR servies van Bowls and Dishes

Van mooi servies worden wij altijd gelukkig. En het nieuwe WateR servies van Bowls and Dishes is niet alleen mooi, maar heeft ook inhoud!

Water is van levensbelang en komt vrijwel terug in alles wat we eten en drinken. 1,1 miljard mensen hebben geen toegang tot schoon drinkwater. Bij de aankoop van dit aardewerk gaat een deel van de opbrengst naar Max Foundation, een stichting die zorgt voor de aanleg van waterputten en sanitatie in Bangladesh, zie ook www.maxfoundation.nl.

Het WateR servies is kenmerkend door de asymmetrische vormen en door de afdruk van een waterput deksel in elk item. De aardewerk lijn bestaat uit diverse schalen, diner- en pastaborden, waterkannen en mokken en is verkrijgbaar in de kleuren ijsblauw, taupe en wit.

Het WateR servies is vanaf nu verkrijgbaar in diverse kook- en kadowinkels in Nederland en Belgie. Kijk voor meer informatie op www.bowls-dishes.com/verkooppunten.

WateR_01_HR-2WateR_02_HR-2

 

De beste start van je weekend 🥐

Iedere zaterdag het laatste culinaire nieuws, restaurant-tips en bijzondere ontdekkingen in je mailbox met Culy weekend!

Reageer op artikel:
Prachtig WateR servies van Bowls and Dishes
Sluiten