OMG: deze New Yorkse bakkerij is dol op salted caramel
:format(jpeg):background_color(fff)/https%3A%2F%2Fwww.culy.nl%2Fwp-content%2Fuploads%2F2013%2F08%2F12.jpg)
Salted caramel: wij zijn er dol op. Alexandra and Haskel Rabbani, de oprichters van Salt of The Earth Bakery, trouwens ook; zij doen in elke zoete lekkernij een flinke snuf zout.
Of dat nu de “OMGCB: Holy Mother of Brownie” (een chocoladebrownie met huisgemaakte karamel met zeezout) is, of de “Wild Oat: A Very Adult Oatmeal Raisin” (een havermoutkoekje met rozijnen, kruiden en zout uit Bali).
De verpakkingen van deze gezouten goodies ziet er ook nog eens fingerlicking good uit: ontworpen door het designbureau Little Big Brands.
Je vindt de gezouten lekkernijen hier in New York. Helaas nog niet in Nederland, dus…