Culy
Culy Gadgets 19 januari 2012

Koekjes van Donny Craves

Bij Culy kunnen we geen genoeg krijgen van originele, unieke en vernieuwende foodmerken en producten. Merken zoals Tony’s Chocolonely en Dorset Cereals, maar ook popcorn van JoeSeph’s of de toffees van I Will maken ons blij. Aan dat rijtje kunnen we weer een merk toevoegen: Donny Craves.

Dit koekjesmerk is een Nederlands bedrijf, geboren, getogen en gevestigd in Amsterdam. Ze bestaan nu iets langer dan anderhalf jaar.

Het mannetje dat op de verpakking staat afgebeeld is Donny Craves. Donny is een Brooklyn Italiaan, hij spreekt Amerikaans slang zoals: ‘ ‘Fuhgeddaboutit’’ en ‘’No fugazi in the cookies!’’ (=fugazi betekent nep). De naam Donny is afgeleid van Donnie Brasco, en Donny Craves is geïnspireerd door Amerika. Vandaar ook dat de koeken aardig groot zijn.

Er zijn drie smaken koeken: Chewy oatmeal raisin, chocolate chip en spiced cranberry cookie. De koekjes zijn 100% biologisch, gecertificeerd, en worden alleen van natuurlijke producten gemaakt. De ingrediënten van de koekjes kan je vinden op de site. De koekjes zijn op verschillende locaties verkrijgbaar o.a. bij Coffee Company, Marqt Overtoom (Amsterdam), Landmarkt (Amsterdam), Espressofabriek, Mech, etc. Ze leveren ook koekjes aan zaken in Noorwegen, Duitsland en binnenkort de UK.

Wij worden in ieder geval helemaal happy van zowel de grappige verpakkingen als de lekkere, pure smaak. Absoluut een aanrader!

culy0001culy0002culy0003culy0004

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Koekjes van Donny Craves
Sluiten