Redactie
Redactie Gadgets 13 sep 2013
Leestijd: 1 minuut

Hoera! Deel 2 “Zónder pakjes en zakjes” van Koken met Karin is uit

Goed nieuws voor fans van culinair schrijfster Karin Luiten van Koken Met Karin. Vandaag verschijnt haar nieuwe, Koken met Karin: pakjes en zakjes 2, de opvolger van haar succesvolle eerste antipakjeskookboek.

Zónder pakjes & zakjes 2 staat weer boordevol populaire kant-en-klaargerechten, maar dan gewoon zelfgemaakt. Van goulashsoep tot  stamppotjes, van boeuf stroganoff en kip tandoori tot Mexicaanse wraps, van vegetarische jus en whiskycocktailsaus tot roze koeken, oma’s appelkruimelcake en zelfs pindakaas en Nutella.

De recepten zijn heel goed thuis te maken en geven een gegarandeerd succes aan tafel. Het boek is lekker handig ingedeeld op Soep, Saus, Salades, Pasta, et cetera. Er is zelfs een categorie ‘Broodbeleg’ zonder zakjes. En pakjes. En wat ons iedere keer weer blij maakt, zijn de vrolijke illustraties die Karin zelf bij haar recepten tekent. Uniek en zo origineel!

Ons favoriete recept uit dit boek? Lastig kiezen; er staan goede klassiekers in (Lasagne Bolognese) tot recepten met een bijzondere twist (vegaburgers met kastanjechampignons, kikkererwten en hazelnoten). Fijn is Karins verse variant op de Viscuisine; het bekende supermarktpakje voor ‘vis-met-een-laagje-smurrie-erop’. Maar in huize Luiten wordt de witvisfilet geserveerd met een krokant laagje van onder andere citroen, knoflook, peterselie en broodkruim. Heerlijk.

Het boek is nu te koop voor €17,95.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.