Redactie
Redactie Gadgets 21 sep 2012
Leestijd: 1 minuut

Erotiek in je keuken met ’50 Shades of Chicken’

“Wie wil dat nou niet, een beetje erotiek in de keuken?” zal uitgeverij Clarkson Potter hebben gedacht. In november dit jaar komt namelijk het kookboek ‘50 Shades of Chicken’ uit, een parodie op de erotische roman en bestseller ‘Fifty Shades of Grey’ (in het Nederlands: ‘Vijftig Tinten Grijs’).

Op hun website schrijven ze het volgende: Als Vijftig Tinten Grijs je hongerig en snakkend naar meer achter heeft gelaten, zet dan je tanden in dit spannende verhaal van een jonge, scharrelende en superverse kip die, net als Anastasia Steele, zich overgeeft aan een dominante man; in dit geval een kinky en hongerige chef. Deze 50 kiprecepten, de een meer verleidend dan de andere, maken elk diner opwindend. 

fifty_shades_chicken_185ncgs-185ne1g

Volgens Amazon, waar vanaf 13 november het boek te koop zal zijn, staat het boek vol met recepten als “Druipende dijen”, “Kleverige Kipvingers”, “Vanille kip”, “Heilige Hel Vleugels” en “Met Mosterd Gespankte Kip”. Het boek zal te koop zijn voor $19,99 maar is nu al te reserveren voor de introductieprijs van $13,31.

media_xll_1360380

Bondage kippetje, anyone?

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.