Redactie
Redactie Gadgets 26 jan 2012
Leestijd: 1 minuut

Een klimaatkast voor je chocolade

Chocoladefans opgelet! Na wijnklimaatkasten is er nu ook speciale koeling voor je chocolade.

Chocolade dien je (als je het niet meteen opeet!) op een koele plek te bewaren. Daarbij is een temperatuur van 15-16 ยฐC zeer aan te bevelen. De chocolade-klimaatkast (de naam zegt het al), speciaal vervaardigd voor chocolade en patisserie, houdt de chocolade op de juiste temperatuur en voorkomt het aantrekken van โ€œvreemde geurenโ€. Deze klimaatkast heeft een grote inhoudย waardoor het mogelijk isย omย erย doosjes chocolade, maar ookย bijvoorbeeld taarten, in te bewaren.

Er is ook een extra luxe variant: dee sensation versie. Het exterieur is geheel, met de hand, voorzienย van suรจde en er is keuze uit drie โ€œsmakenโ€: melk, puur of wit (of een mix). De twee houten uitschuifbare laden zijn uitneembaar waardoor de capaciteit vergroot kan worden en de klimaatkast gemakkelijk kan worden schoongemaakt. De display, met digitale temperatuuraanduiding, is blauw en door middel van tiptoetsen te bedienen. De kast is voorzien van zacht blauwe binnenverlichting en een donkere glazen deur.

De kast kost 99 euro. Iets moois om over te dromen!

Chocolade-klimaatkast basisChocolade-klimaatkast wit

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox ๐Ÿฅ˜

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.