Redactie
Redactie Gadgets 4 nov 2013
Leestijd: 1 minuut

Aroma-app voor smartphones: sms’jes met bacongeur

Met deze speciale applicatie voor je smartphone, genaamd Scentee, wordt het mogelijk om meldingen te koppelen aan een bepaalde geur. Zo ruik je bijvoorbeeld aardbeien bij het krijgen van een sms’je, en kun je wakker worden met de geur van bacon. 

De applicatie zal beschikbaar zijn voor iPhone- en Android-gebruikers en sluit je aan via de ingang van je koptelefoon. Bij het aansluiten kies je de geur en het moment dat je het wilt ruiken, waarna het vanzelf z’n werk zal doen. Daarnaast zal het mogelijk zijn de geur te koppelen aan het ingebouwde LED-lichtje, waarvan je uiteraard ook zelf de kleur kunt instellen.

Scentee
Bron: Ibtimes

Mogelijke geuren zijn onder andere aardbei, jasmijn, bacon, kaneelbroodjes, munt en ga zo maar door, al vragen we ons af of de geur ‘echt’ zal ruiken… Wat denk jij? Zal het een succes worden en zou je de app zelf willen gebruiken?

Helaas wordt de gadget alleen in Amerika en Japan verkocht voor omgerekend €25,92. Ook zal je na ongeveer honderd keer de app te hebben gebruikt een nieuwe ‘cartridge’ moeten kopen voor €3,70.

Bekijk voor meer duidelijkheid onderstaande video:

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.