Redactie
Redactie Inspiratie 14 jan 2013
Leestijd: 1 minuut

Essentiële tips bij het versieren van koekjes

Het kan zo heerlijk zijn: een hele middag gezellig samen koekjes versieren. Hoewel het eigenlijk zo makkelijk is, zijn er toch aardig wat risico’s waarmee je de mist in kan gaan. Volg onderstaande tips en het kan bijna niet fout gaan.

Maak het deeg 1 à 2 dagen van te voren en bewaar het in plasticfolie in je koelkast

Maak verschillende soorten deeg en varieer in smaak en kleur.

Zorg dat je genoeg verschillende koekjesvormpen in huis hebt

Van groot belang: veel verschillende toppings

Bak de koekjes een dag van te voren zodat ze goed kunnen afkoelen

Maak een grote, hele grote bak royal icing

Zorg voor zoveel mogelijk verschillende (eetbare) kleurstoffen

Ga van te voren op zoek naar leuke ideeën voor het decoreren

kerstkoekjes, royal icing, bakken, versieren

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.