Redactie
Redactie Drinken 15 mei 2013
Leestijd: 1 minuut

Musthave voor reizende theelovers: de Aladdin to-go beker

Voor koffieleuten zijn er al honderden soorten koffie to-go bekers op de markt. Maar wat als je liever voor thee gaat, maar wel graag je losse thee on the go meeneemt? Dan is er wat nieuws: de Aladdin Brew On the Go Tea Infuser.

Een hele mond vol, maar het systeem is simpel. Met deze beker kun je onderweg verse thee zetten. Er zit een klein zeefje in die je kunt vullen met losse thee, en daarna door middel van een klein hendeltje in het water kunt laten zakken. En vervolgens, als de thee getrokken is, er zo ook weer uit kunt halen.

Culy testte ‘m natuurlijk, en is super enthousiast. De beker is dubbelwanding en blijft een dik halfuur gloedheet en daarna nog zeker een uur lauwwarm. De dop sluit zwaar, maar daardoor lekt -ie absoluut niet, ook niet als hij een kwartier in je tas ronddwaalt. Ook ideaal: deze to-go beker is vaatwasmachinebestendig en kan in de magnetron. Je kunt er zelfs koffie in maken, als je grofgemalen koffie gebruikt.

De Aladdin-beker is onder andere te koop bij Tea Bar, in de winkel aan de Amsterdamse Haarlemmerdijk en online in de webshop.

Een kleine demonstratie:

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.