Redactie
Redactie Drinken 26 jun 2015
Leestijd: 1 minuut

De meiden van Cuppa Joe maken ijskoffie om van te dromen

Wanneer het kwik begint te stijgen is er één drankje waar we geen genoeg van kunnen krijgen: ijskoffie! De meiden van Cuppa Joe hebben van hun hobby hun werk gemaakt en maken cold brew koffie, ofwel ijskoffie om van te dromen. 

Na jarenlang als chefkok te hebben gewerkt en altijd geïnteresseerd te zijn geweest in culinaire trends, stuitte Gaia van Reenen tijdens een trip naar de VS op cold brew koffie.

Coldbrew is een brouwmethode waarbij in plaats van warm, koud water wordt gebruikt. Het proces duurt niet alleen veel langer, maar geeft ook het beste resultaat als het gaat om smaak. Zo voorkom je dat de koffie verbrandt en (te) bitter wordt.

Samen met haar partner in crime Laura Jongmans begon ze Cuppa Joe om ook in Nederland cold brew koffie aan de man te brengen. Het is hun missie om met de beste én lekkerste cold brew koffie Nederland te veroveren. En dat lukt ze aardig.

A Cuppa Joe at home

Inmiddels is de ijskoffie van Cuppa Joe te koop bij een aantal winkels in Nederland, waaronder Parks in Den Haag, concepstore GROOS en Lokaal Espresso in Rotterdam. Kijk hier voor meer verkoopinformatie.

Wil je Cuppa Joe online shoppen? Bestel dan hier een sixpack flesjes voor €15,99.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.