Redactie
Redactie Inspiratie 12 nov 2012
Leestijd: 2 minuten

De 8 lekkerste broodjes van New York City

Er is misschien wel geen ander gerecht wat zo veel wordt gegeten en op zo veel verschillende manieren kan worden gemaakt: broodjes. Op elke straathoek kan je ze kopen en in de meeste landen zijn ze niet weg te denken uit ieders dagelijkse eetpatroon. In New York City wordt elk jaar weer door onderzoeksbureau Zagat onderzocht welke restaurants de beste broodjes maken, zo ook dit jaar.

Hoewel sommige broodjes misschien niet zijn zoals wij ze kennen, zijn ze alles behalve minder lekker. Bereid je voor op de top 8 lekkerste broodjes in New York City, want ja: ze zijn stuk voor stuk om bij te watertanden en doen je bijna gelijk naar de supermarkt rennen om er zelf één te maken.

Nummer 1

Broodje1

De lekkerste panini eet je toch echt bij Il Bambino, hier is het brood onverslaanbaar lekker en zijn de producten van ontzettend goede kwaliteit. Daarnaast zijn de prijzen goed en is de bediening fijn, een echte aanrader dus! 

Nummer 2

Broodje2

Bij Leo’s Lattacini in Queens eet je het broodje met de lekkerste mozzarella van de buurt en geniet je van de echte Italiaanse familiesfeer onder het genot van een heerlijk broodje. 

Nummer 3

De aller lekkerste Cambodiaanse broodjes voor een leuke prijs haal je bij Num Pang. 

Nummer 4

Broodje4

Eigenlijk is al het brood hier lekker, of je nou geniet van de panini, bruschetta of toast met roerei en truffel. Ino is de hele dag open maar is helaas niet goedkoop, de gemiddelde lunch kost hier $31. 

Nummer 5

Broodje5

Het ultieme Italiaanse comfort food eet je bij Porchetta en het gelijknamige broodje met heerlijke zacht gegaard varkensvlees mag je niét missen.

Nummer 6

Broodje6

Voor $29 eet je bij Parm de allerlekkerste ‘parm sandwiches’, heerlijke broodjes met bijvoorbeeld kip of gehakt en veel parmezaanse kaas. Need we say more? 

Nummer 7

Broodje7

Eet dit verrukkelijke broodje met ham, mayonaise en sla bij de Bouchon Bakery.

Nummer 8

Broodje8

Dit heerlijke broodje gehaktbal komt van The Meatball Shop en is niet te versmaden. 

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.