Culy ontdekt… dineren bij The Ten Room in Londen

Culy 7 jan 2016 Inspiratie

Onlangs logeerde Culy’s Monique in Hotel Café Royal, een prachtig hotel aan Piccadilly Circus in Londen. ‘s Avonds at zij in het hotelrestaurant, The Ten Room.

Het pand waar The Ten Room in huist bestaat al eeuwen, maar het is een aantal jaar geleden volledig gerestaureerd en in originele staat herstelt. Mét alle moderne gemakken van nu.

In de keuken zwaait chefkok Armand Sablon de scepter. Hij kookt klassiek, een vleugje Frans, met veelal Britse ingrediënten, zoals krab uit Cornwall en Schotse Loch Duart-zalm.

Je kunt hier zowel lunchen als dineren; wij genoten van een diner. Een waar genot, want elk bordje is een plaatje en zit bomvol smaak. Zie hieronder wat we zoal aten.

ten_room

Reserveren

Voor The Ten Room in Hotel Café Royal is het aan te raden om te reserveren. Dat kan online of door te mailen naar [email protected].

Hotel Café Royal
68 Regent Street, Londen

Yellowfin tonijntartaar (£15)
Yellowfin tonijntartaar (£15)
Terrine van eend, foie gras en kweepeer (£14)
Terrine van eend, foie gras en kweepeer (£14)
Bietensalade met geitenkaas (£12)
Bietensalade met geitenkaas (£12)
Cornish crab (£16)
Cornish crab (£16)
Zalmfilet met shiitake (£26)
Zalmfilet met shiitake (£26)
Salade Niçoise met yellowfin tonijn (£28)
Salade Niçoise met yellowfin tonijn (£28)
Aardappelpuree met truffel (£8)
Aardappelpuree met truffel (£8)
Ceviche van coquille, met avocado en hazelnoot (£15)
Ceviche van coquille, met avocado en hazelnoot (£15)
Een gedeconstrueerde cheesecake
Een gedeconstrueerde cheesecake

Reageer op artikel:
Culy ontdekt… dineren bij The Ten Room in Londen
Sluiten