Redactie
Redactie Inspiratie 4 dec 2011
Leestijd: 1 minuut

Culy Curaçao: deel II

Onlangs maakte jullie Culy verslaggever met airBerlin een trip naar het prachtige eiland Curaçao. In een aantal delen doen wij verslag van het culinaire wat dit Caraïbische eiland te bieden heeft. In dit artikel willen we je kennis laten maken met de culinaire kant van het eiland door middel van een visueel overzicht.

Het eerste ontbijt in ons hotel Kura Hulanda Spa & Casino.



Curaçao kent enorm veel nationaliteiten en daardoor dus ook allerlei verschillende keukens. Van Hollands tot Antilliaans, van Aziatisch tot Amerikaans.

Barbecue op het strand; goed leven kan soms zo simpel zijn….! Op Curaçao eet je veel vis en vlees, zoals deze gespieste garnalen, gemarineerde biefstuk en zoete spareribs. Vaak worden dit soort gerechten geserveerd met aardappelpuree (die ze nog vaak willen aanmaken met veel kaas!) en maiskolven,





Kakelverse vis, fruit, groenten en nog veel meer op de floating market van Willemstad



Ontbijt bij het Hilton Curaçao

Houd de site in de gaten, want over een paar dagen lees je deel III van onze Curaçao trip!

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.