Redactie
Redactie Inspiratie 18 nov 2011
Leestijd: 1 minuut

BioBandits: bijzonder én een beetje rock&roll

Soms word je zo enthousiast over een product dat je er wel over moét praten. Dat hadden wij met BioBandits. Dus: lees verder, we beg of you.

BioBandits is gestart in april 2011 en het bedrijf maakt sauzen, dressings en mayonaises. Waarom? “Omdat het aangenaam én goed moet zijn op je bord! Goed voor jou als chef in je eigen keuken en goed voor onze omgeving”, aldus de culinaire bandieten. En zoals de naam al verklapt, is BioBandits 100% biologisch, “maar wel met het idee dat het verdraaid lekker mag zijn”.

De geitenwollen sokken hebben ze vervangen door sneakers. Oftewel: het oog wil ook wat. Vandaar een hippe eigentijdse uitstraling met als belangrijkste ingrediënt de uitgesproken en eerlijke smaak. Zo heb je de Mighty mustard, de Groovy Garlic sauce, de Humming Honey, de Chillin’ Chilli… u snapt het.

Okee, tot zo ver het gepraat. Nu even kijken naar de lekkere producten. Ruiken & proeven kan helaas nog niet digitaal, dus daarom moet je het vooral gauw zelf gaan uitproberen (hier bijvoorbeeld). Culy is vooral héél erg fan van de citrusdressing en de spicy (echt spicy) mayo. Mjam!Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.