Bijzondere frappuccino’s bij Starbucks in Azië, o.a. met rode bonen

Culy 14 aug 2012 Inspiratie

Grote foodketens hebben in elk land zo hun eigen specialiteiten. Zo verkoopt alleen de Nederlandse McDo een McKroket. Maar ook bij Starbucks is dit het geval: bij Aziatische vestigingen komen nu twee nieuwe frappuccino’s op de kaart die we in Nederland niet zo snel zouden bestellen.

Allereerst The Hojicha + Tea Jelly Frappuccino, vergelijkbaar met een Green Tea Latte (die drinken we hier ook wel eens), maar dan met Earl Grey Tea Jelly. Een mix van de romige Hojicha theebladeren en de frisse, bloemige noten van Earl Grey thee.

En dan The Red Bean + Green Tea Frappuccino. Een koude drank met wederom groene thee, maar bovenop de gehele pitjes van rode bonen. In Azië, vooral in Oost-Azië, worden bonen heel vaak in zoete gerechten gegeten. In Nederland komt dat wat minder voor.

Zou jij deze frappu’s drinken?

Reageer op artikel:
Bijzondere frappuccino’s bij Starbucks in Azië, o.a. met rode bonen
Sluiten