Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Inspiratie 8 mrt 2017
Leestijd: 1 minuut

Goed nieuws voor bier-fans: er opent een bierhotel

De ambachtelijke bierbrouwers van het Schotse label BrewDog zijn van plan om een eigen bierhotel te openen in Columbus, Ohio. Het belooft één groot bier-pretpark te worden, mét in elke kamer een eigen biertap. Oh yeah!

The DogHouse

BrewDog opende onlangs een nieuwe brouwerij in de Amerikaanse stad Columbus en beschikt daarbij over veel extra grond. Op die plek willen ze nu een bierhotel gaan neerzetten, The DogHouse genaamd.

Door middel van crowdfunding hebben ze inmiddels twee keer het geschatte bedrag binnengehaald om deze bierdroom te realiseren. En nu maar hopen dat die veelbelovende plannen ook écht in de praktijk gebracht gaan worden…

bierhotel BrewDog
Bron: BrewDog

Douchen met bier in het bierhotel

Want het bierhotel is een walhalla voor elke bierliefhebber. Hier word je wakker met de geur van verse gestampte mout en beschik je in je hotelkamer over een eigen biertap, met BrewDog’s Punk IPA-bier.

En dat is nog niet alles: elke douche heeft straks een koelkast met bier (want wie wil er nou níet bier drinken tijdens het douchen?), de kamers worden allemaal ingericht volgens een bierthema en de toiletspullen op je kamer zijn gemaakt met bier.

bierhotel BrewDog
Bron: BrewDog

Bier-pretpark

Ook de rest van het hotel belooft één groot bier-pretpark te worden: ‘s ochtends schuif je aan voor een bier-ontbijt en in het restaurant worden ‘s avonds bier pairings voor je neus gezet.

Bovendien zal er een bubbelbad zijn, gemaakt van oude biervaten, waarin je kunt baden in BrewDog’s IPA. En wil je nog meer ontspanning, dan neem je gewoon een gezichtsmaskertje met hop of een mout-massage in de spa.

Kun je niet wachten tot dit hotel opent? De mannen van BrewDog geven je in onderstaande video alvast een teaser:

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.