Culy
Culy Inspiratie 13 januari 2014

Anthony Bourdain opent culinaire markt op Manhattan

Goed nieuws voor foodies op Manhattan en omstreken: de wereldberoemde (televisie)kok Anthony Bourdain opent binnenkort een culinaire markt op het eiland Manhattan met eten van over de hele wereld.

Anthony Bourdan staat bekend om zijn liefde voor eten van over de hele wereld en brengt het liefst ook anderen hiermee in contact. Met de komst van zijn nog te ontwikkelen, overdekte markt zal hij deze passies eindelijk kunnen samenbrengen. Zo maak je kennis met verschillende keukens en kookstijlen vanuit de hele wereld, en waan je je in een soort culinaire mall met overal waar je kijkt lekkers.

Momenteel is Bourdain nog druk bezig met alle voorbereidingen. Zo zei hij eerder al tegen Eater druk bezig te zijn met een lijst met namen van koks, ondernemers en andere inspirerende mensen met wie hij graag zou willen samenwerken. Dat de onderneming wordt verwezenlijkt in samenwerking met de Amerikaanse ondernemer Stephen Werther, staat overigens wel al vast.

Waar de markt precies zal komen is nog niet bekend, al zijn er genoeg mensen die wel een idee denken te hebben. Zo wordt Brookfield Place vaak genoemd, en hebben velen het ook over de Hudson Yards. Wij zijn benieuwd!

Beeld: Getty Images

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Anthony Bourdain opent culinaire markt op Manhattan
Sluiten