Emma Bering
Emma Bering Inspiratie 28 nov 2018
Leestijd: 1 minuut

Zo maak je een compleet 3-gangen kerstmenu in de AirFryer

Tijdens het kerstdiner zijn we vaak uren aan het zwoegen in de keuken. En hoewel het vaak prachtige gerechten zijn, is het niet altijd nodig. Je kan namelijk ook een lekker 3-gangen diner maken zonder stress en uren zwoegen in de keuken. Zo maak jij op een snelle (en lekkere) manier een compleet 3-gangen kerstmenu in de AirFryer.

Bij het maken van het kerstdiner is het gebruik van een AirFryer niet het eerste waar je aan denkt. Zonde, want de AirFryer kan een handig hulpmiddel zijn deze kerst en kan je een hoop tijd en onnodige stress besparen. Topkok Danny Jansen laat zien hoe makkelijk het is om drie mooie gerechten op tafel te zetten met behulp van de AirFryer. Benieuwd welke gerechten jij kan maken met de AirFryer? Check dan deze video:

Een heel kerstmenu in de AirFryer? Geen gebakken lucht! | Drie-in-één Diner #1 | bol.com

Je hebt een Airfryer in de kast staan en je weet nog niet goed wat je ermee aan moet? In een paar minuten weet je precies hoe je een voor-, hoofd- en nagerecht uit deze ‘heteluchtfriteuse’ tovert. In ‘Drie-in-één-diner’ geeft chef-kok Danny Jansen je een kijkje in de keuken en laat hij je zien hoe je met één (!)

Wil je meer handige (kook)video’s zien? Of wil je meteen zelf aan de slag met een AirFryer? Klik dan hier.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.