Over Culy Hotspots

 

Culy Hotspots is een digitale gids voor de beste culinaire hotspots van Nederland – van restaurant tot traiteur. Stuk voor stuk handpicked door de Culy redactie.

 

Niet alleen restaurants komen aan bod, je vindt bij Culy Hotspots tevens cocktailbars, koffie- en theehuizen, ijssalons en patisserieën. Ook culinair gerelateerde zaken, zoals proeverijen, workshops, slijterijen en traiteurs worden verzameld in de digitale gids.

 

De navigatie is snel, simpel en doeltreffend. Zo kan er gezocht worden op soort hotspot of een trefwoord, maar ook op provincie of plaatsnaam. Restaurants worden onderverdeeld op hun type keuken.

 

Culy’s hotspotgids is one of a kind; we verzamelen de pareltjes van elke stad of dorp, het neusje van de zalm op culinair gebied. De vermeldingen in de Culy hotspotgids zijn stuk voor stuk handpicked en uitgebreid getest voordat ze online komen.

 

Heb je zelf een restaurant of ken je een goede zaak die we absoluut niet mogen missen, tip ons dan! Ook als je andere suggesties hebt, horen we die heel graag.