Redactie
Redactie Video's 30 dec 2014

Onze favoriete culinaire video’s van 2014

Het jaar 2014 is bijna ten einde. Wat waren onze favoriete culinaire video’s van dit jaar?

Onze 5 favorieten van onszelf:

Onze 5 favorieten van anderen:

Is dit een trailer voor een nieuwe horrorfilm? Nope, dit is een bizarre promotievideo vol foodporn, van restaurant DiverXo in Madrid, bekroond met drie Michelinsterren.

Het schillen van een kiwi is nog nooit zo makkelijk geweest met dit trucje. En het enige dat je nodig hebt is: een glas!

Dat Coca Cola veel suiker bevat, en Coca Cola Zero geen (wel aspartaam) wist je natuurlijk al. Maar in deze video, waarin een man beide drankjes in een pan inkookt, wordt het verschil helemáál duidelijk. Fascinerend!

Mhoniek in plaats van Monique. Lieselut in plaats van Liselotte. Maikol in plaats van Michael. Waarom lukt het zoveel Starbucks-barista’s toch niet om namen correct te spellen? Of…. zouden ze het expres doen? Deze hilarische (parodie)video geeft eindelijk het antwoord.

Zit jij ook altijd zo te stoeien bij het schillen van een mango? Check deze truc dan en wees verbaasd… hadden we dit maar eerder geweten! Het enige wat je nodig hebt is een glas. Snijd twee helften van de mango langs de pit af (het middelste gedeelte boven en onder de pit houd je dus over).

Dagelijks de lekkerste recepten rechtstreeks in je inbox

De lekkerste mail die je in je inbox kunt ontvangen

Reageer op artikel:
Onze favoriete culinaire video’s van 2014
Sluiten