Culy
Culy Video's 5 oktober 2012

McDonald’s laat zien dat hun hamburgers van 100% rundvlees zijn

Al jaren gaan er verhalen de rondte dat McDonald’s hele koeien (inclusief botten) zou gebruiken voor het maken van hamburgers en deze ook zou onderdompelen in een ammoniak-bad om ze zo langer te kunnen bewaren. Verhalen die alles behalve goed zijn voor hun reputatie en om deze roddels te ontkrachten besloot McDonald’s Canada een filmpje te maken waarin lezersvragen worden beantwoord, zo ook de vraag of de hamburgers worden gewassen in ammoniak.

Dat ze al hun lezersvragen beantwoorden lieten ze al eerder zien tijdens een video waar we een kijkje achter de schermen mochten nemen bij het maken van een nieuwe reclamecampagne. De prachtige volle hamburger met het perfecte goudgele broodje op de foto’s is alles behalve wat we in ons kartonnen bakje krijgen wanneer we deze bestellen in een van de honderden filialen.

Het filmpje is niet bepaald lustopwekkend, maar mocht je toch nog trek hebben in een heerlijke Big Mac, kijk dan naar dit filmpje waarin je haarfijn wordt uitgelegd hoe je deze het beste zelf kunt maken.

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
McDonald’s laat zien dat hun hamburgers van 100% rundvlees zijn
Sluiten