Redactie
Redactie Video's 25 apr 2013

Hilarische video: Britse jongen doet Gordon Ramsay perfect na

Gordon Ramsay staat bekend om zijn verschrikkelijke humor, overmatig gebruik van scheldwoorden en het tot huilen brengen van menig restaurateur. Iedereen vreest de Britse topchef en wanneer hij jouw restaurant binnenstapt, weet je dat het foute boel is. Maar: zal hij altijd zo zijn geweest?

De jonge Britse Felix Light maakte een aantal video’s waarop hij een jonge Gordon Ramsay na doet, en geloof ons: hij doet het perfect! De filmpjes zitten vol geschreeuw, razernij en het ‘F-woord’ (tevens een titel van één van de programma van Ramsay) zoals we van de chef gewend zijn. Zo wordt hij razend op zijn moeder omdat ze het verkeerde brood in zijn lunchtrommeltje heeft gedaan en spreekt hij een hartig woordje met de manager van een restaurant.

Gordon

Dat Felix niet slecht is in het imiteren van Gordon werd bevestigd toen de chef himself de kleine jongen liet verschijnen in zijn uitermate populaire programma Hell’s Kitchen. Samen met chef Ramsay mocht hij de service van die avond beoordelen, met uiteraard een pittig oordeel als resultaat.

Bekijk de onderstaande video’s om een indruk te krijgen hoe de kok als kind zou kunnen zijn geweest en geniet van de geweldige imitatie door Felix Light. Helaas is het beeld niet erg scherp, maar grappig is het zeker.

Dagelijks de lekkerste recepten rechtstreeks in je inbox

De lekkerste mail die je in je inbox kunt ontvangen

Reageer op artikel:
Hilarische video: Britse jongen doet Gordon Ramsay perfect na
Sluiten