Redactie
Redactie Restaurants 27 nov 2012
Leestijd: 1 minuut

Het barretje van het Ketelhuis

In het puntje van het Ketelhuis in Eindhoven is een espressobar gevestigd, en wel de kleinste espressobar van Eindhoven! Voorheen heette deze zaak “‘t Koffiehuisje”, inmiddels is die naam veranderd naar “Het barretje van het Ketelhuis”.

Het barretje is nu officieel onderdeel van Het Ketelhuis en daarom ook niet meer alleen een koffiehuisje. En goed nieuws: ze zijn van ‘s ochtend tot s’ avonds geopend!

De barista’s zetten er versgemalen koffie met keuze uit verschillende koffiebonen. Ze serveren ontbijtjes, lunch, huisgebakken taarten en verschillende hapjes. Het eten wordt gemaakt met ingrediënten uit eigen gaarde, eigen keuken en eigen bakkerij. Zo worden de geserveerde groenten en vlees in het foodlab van het Ketelhuis gepekeld en komt de honing van eigen bijen van het dak.

Start je avond in het barretje met een borrel bij het buitenvuur en ga daarna verder naar het restaurant voor een uitgebreid diner. Het gezellige barretje heeft boven, beneden en op het grote, zonnige terras plaats om te zitten, te eten, te drinken en te genieten. Enne: op vrijdag, zaterdag en zondag, dan shaket het Ketelhuis cocktails!

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.