Auke Sprangers
Auke Sprangers Restaurants 16 jun 2022

Man Nam in Rotterdam: authentieke Koreaanse gerechten als bingsu en fried chicken

Je kunt ons wakker maken voor de smaken van de Koreaanse keuken. En dat is dan ook precies de reden dat we graag naar Rotterdam afreizen voor een bezoekje aan Man Nam. Waar de Koreaanse gerechten authentiek zijn en de sfeer gemoedelijk.

Koreaans

We hebben er al menig artikel aan gewijd: de Koreaanse keuken. Zo staat de smaakbom ssamjang steevast in onze voorraadkast, eten we het liefst dagelijks Koreaanse rice cakes en drinken we er idealiter een glaasje soju bij. Ook laten we ons graag inspireren door de rijke smaken van Koreaanse gerechten zoals in deze Koreaanse barbecue bowl. Niet heel gek dus dat we enthousiast worden van Man Nam.

Man Nam in Rotterdam

Opgericht door de Zuid-Koreaanse Donny Kim, huist Man Nam sinds 2019 aan de Goudsesingel in Rotterdam. Verwacht – zoals Man Nam het zelf omschrijft – klein-Korea in Rotterdam. Authentieke smaken dus, onder de knie gekregen bij de bron: Zuid-Korea.

Korean BBQ

Gingen we eerder al naar Utrecht voor een gelukzalige avond Korean BBQ, bij Man Nam kun je ook je hart ophalen voor een sfeerverhogend avond rond de BBQ. Met verse ingrediënten, talloze toppings én – o yes – beef bulgogi is het rijke Koreaanse smakenpalet zo goed als compleet.

Fried chicken

De menukaart alleen al doet ons hart sneller kloppen. Allereerst de fried chicken: de real deal als we het team achter Man Nam moeten geloven. Met meer dan 11 smaken én tot in de puntjes geperfectioneerd, durven ze te zeggen dat het de beste versie is die te krijgen is.

Toe

Ook voor het dessert fietsen we graag een stukkie om: er staat namelijk meloen bingsu op ‘t menu. Het versgeschaafde melkijs wordt vergezeld door allerlei toppings en dat resulteert in een knap staaltje spectaculaire afsluiting. Op naar Rotterdam dus!

Het adres van Man Nam in Rotterdam

Goudsesingel 39A

Kijk voor meer info en de openingstijden op de website

De beste start van je weekend 🥐

Iedere zaterdag het laatste culinaire nieuws, restaurant-tips en bijzondere ontdekkingen in je mailbox met Culy weekend!

Reageer op artikel:
Man Nam in Rotterdam: authentieke Koreaanse gerechten als bingsu en fried chicken
Sluiten