Redactie
Redactie Diner 17 apr 2013
Leestijd: 1 minuut

Lekkere marinade met citroen en honing

Hoewel een stukje vlees of vis heerlijk is au naturele, zijn wij niet vies van een goede marinade op z’n tijd. Culy lezer Dominique stuurde ons een recept voor marinade met citroen en honing, en geloof ons: totally worth trying!

Snijd de knoflook en de gember in schijfjes en meng alle ingrediënten goed met elkaar. Wrijf je vlees of vis (bijvoorbeeld een mooie rib-eye of zalmmoot) in met de marinade, dek af met folie en laat 1-3 uur marineren in de koelkast.

Keer tijdens het bereiden het stuk regelmatig om en bedruip zo nu en dan met de marinade.

Heb je over? Bewaar het dan nog ongeveer een week in een luchtdicht bakje of glazen potje in de koelkast.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.