Redactie
Redactie Diner 14 mrt 2015
Leestijd: 1 minuut

Griekse taco’s met tzatziki, olijven en feta

Dol op taco’s en de Griekse keuken? Maak dan deze vegetarische variant van Renée Kemps met tzatziki, olijven en feta. 

Rasp voor de tzatziki de komkommer met een grove rasp. Knijp het vocht er uit met je handen. Voeg de rest van de ingrediënten en een scheutje olijfolie toe. Zet apart.

Verhit een grillpan. Snijd de courgette in dunne plakjes en bestrijk beiden zijden met olijfolie. Grill aan beide zijden tot ze bruin worden. Snijd de cherrytomaatjes en olijven doormidden, en de ui in dunne ringen. Schep om met een beetje olijfolie, zout en peper. Snijd de kruiden fijn.

Bestrijk beide zijden van de tortilla’s licht met olijfolie en grill ook deze aan beide zijden tot ze bruin kleuren. Schep twee eetlepels tzatziki op de wrap en schep er wat groenten bovenop. Kruimel wat feta er overheen en breng op smaak met de kruiden, zout en peper.

Serveer met een citroen partje en een scheutje olijfolie.

Afbeelding van Griekse taco’s voor Culy's Weekmenu met Griekse gerechten

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.