Diner 16 dec 2017 Culy

10 heerlijke kerst amuses in 10 minuten – deel 2

Tartaar van ossenhaas met Parmezaanse kaas en verse truffel

Snijd een stuk ossenhaas in heel fijne stukjes en breng op smaak met een paar druppels goede olijfolie, peper en zout. Meng met een klein beetje vers geraspte Parmezaanse kaas en schaaf er dunne plakjes verse truffel over.

Tip: Haal je truffel bij een delicatessenwinkel en bewaar in een pot met risotto, zo gaat niet je hele huis ruiken en heb je een heerlijke truffelrisotto.

Cheat: Koop bij je slager kant-en-klare tartaar en truffel op olie. Deze laatste is een stuk goedkoper, maar wel minder heftig en lekker in smaak.

Wijntip van Mr. Vinolichte rode Italiaanse wijn.

Lovely beef tartare with black truffles prepared by the Swiss gourmet chef Robert Speth who hosts his guests in the restaurant Chesery in Gstaad #whatatreat #cheserygstaad #chesery #robertspeth #tatar #tartare #beeftartare #truffles #truffleshuffle #truffletartare #truffletarama #gourmet #gourmetfood #gourmetchef #gourmetdish #gipfeltreffen #swisscuisine #foodphotography #viewfood #viewproductions

36 Likes, 2 Comments – Bernd Grundmann (@bernd.grundmann) on Instagram: “Lovely beef tartare with black truffles prepared by the Swiss gourmet chef Robert Speth who hosts…”

10 heerlijke kerst amuses in 10 minuten – deel 1 lees je hier!

Reageer op artikel:
10 heerlijke kerst amuses in 10 minuten – deel 2
Sluiten