IKEA en Pizza Hut maken een pizza-tafel en je wil ‘m nú hebben

Een levensgrote versie van dat kleine plastic ‘tafeltje’ dat altijd middenin je bezorgpizza is geprikt: Ikea en Pizza Hut hebben ‘m samen ontwikkeld. De Säva is een handig bijzettafeltje geworden, dat uitermate geschikt is om pizza op te serveren.

Als je een pizza laat thuisbezorgen, zit er in het midden altijd zo’n klein, wit plastic tafeltje geprikt. Die is bedoeld als barrière tussen de pizza en de deksel van de pizzadoos, zodat de kaas niet aan de deksel gaat plakken.

Wist je trouwens dat dat tafeltje – de pizza saver zoals ze ‘m ook wel noemen – inmiddels 37 jaar geleden is uitgevonden?

Levensgrote pizza-tafel

“Wat als we dat tafeltje nou eens uitvergroten?”, moeten ze bij Ikea hebben gedacht. Samen met Pizza Hut en Ogilvy: een reclamebureau uit Hong Kong. En dat is ook precies waar deze pizza-tafel is uitgebracht: in Hong Kong.

Los van dat de pizza-tafel het perfecte formaat heeft om een pizza op te serveren, is ook de verpakking waarin de tafel wordt geleverd, geweldig. Die is namelijk gebaseerd op een pizzadoos. Kunnen we dit ook zo snel mogelijk in Nederland krijgen, a.u.b.?

Meer food nieuws van Ikea:

Dagelijks de lekkerste recepten rechtstreeks in je inbox

De lekkerste mail die je in je inbox kunt ontvangen

Reageer op artikel:
IKEA en Pizza Hut maken een pizza-tafel en je wil ‘m nú hebben
Sluiten