Winnie Verswijvel
Winnie Verswijvel Culinair nieuws 14 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Proef een weekend lang gerechten van honderd topchefs bij 100Chefs (+exclusief cadeau voor Culy-lezers!)

Heb je het weekend van 31 september en 1 oktober nog geen plannen? Zet maar vast een groot uitroepteken in je agenda. Gault&Millau organiseert dat weekend 100Chefs en dit culinaire walhalla is een evenement om niet te missen. Culy-lezers krijgen nu een exclusief cadeau bij de aanschaf van tickets. Lees gauw verder!

1 weekend, 100 chefs, 25 wijnhuizen

Met 100Chefs brengt Gault&Millau 100 topchefs samen bij het Miele Experience Center in Vianen. Als bezoeker krijg je twee dagen lang de kans om de chefs te ontmoeten, bewonderend toe te zien op hun kookskills en vragen te stellen. En met topchefs bedoelen we trouwens ook echt topchefs: van Nelson Tanate (De Librije) tot Arjan Speelman (Ciel Bleu),  Zoë Jonker, Jim de Jong, Niven Kunz, Jermain de Rozario en Joris Bijdendijk.

Dit zijn de beste restaurants volgens de Gault&Millau-gids van 2023

Uiteraard valt daar ook wat bij te proeven: elke chef zal 300 exemplaren van zijn of haar signatuurgerecht serveren in amuseformaat. In theorie wil dat zeggen dat je zowel op zaterdag als op zondag 50 verschillende gerechtjes kunt keuren. Hoort daar ook drank bij? Uiteraard: dat nemen 25 wijnhuizen uit Europa en de rest van de wereld voor hun rekening.

 

100Chefs masterclasses

Daarnaast staan er ook masterclasses en tastings op het programma. Voor deze sessies dien je je plekje bij binnenkomst te reserveren. De organisatie raadt aan om dat zo snel mogelijk te doen, de sessies zitten snel vol.

Overtuigd? Snappen we: zo vaak krijg je dit soort kansen niet. Een ticket kost € 150,- voor één dag of € 250,- voor beide dagen (passe-partout). Bestellen kan via de website van 100Chefs.

Cadeau voor Culy-lezers

Koop je een ticket met de code Culy, dan krijg je t/m 30 september een prachtige giftbox cadeau met daarin drie soorten zoutvlokken (black salt flakes, red wine salt flakes en citrus salt flakes) t.w.v. € 29,95. Je ontvangt dan een voucher die je bij binnenkomst kunt inleveren voor de giftbox.

100chefs
100Chefs

Adres 100Chefs:

Miele Experience Center
De Limiet 2
4131 NR Vianen

100Chefs event
100Chefs

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.