Brussels Airlines huurt sterrenchef in

Vanaf volgende week zullen passagiers van de Belgische vliegtuigmaatschappij Brussels Airlines écht in de watten worden gelegd: de Belgische sterrenchef Geert van Hecke ontwikkelde namelijk speciaal voor hen een menu.

De chef, die eerder werd bekroond met drie Michelinsterren voor zijn restaurant de Karmeliet in Brugge, ontwikkelde een menu waarbij het voorgerecht zal bestaan uit gerookte Belgische paling, dragon-yoghurtsaus en een puree van venkel.

Vervolgens krijgen de gasten garnalen in Brugse stijl, met zoete aardappels met kerrie en gestoomde peultjes. Daarbij wordt een Vlaams biertje samen met een kaasplankje geserveerd. Klinkt goed, denk je niet?

menu3menu2

Het menu zal worden aangeboden aan passagiers die business class vliegen, tijdens langdurige vluchten vanuit Brussel naar Afrika of de Verenigde Staten.

De samenwerking met Geert is overigens de eerste van een serie, waarbij elke vier of vijf maanden een andere sterrenchef het menu zal vernieuwen met seizoensgeboden en regionale producten.

menu4

Reageer op artikel:
Brussels Airlines huurt sterrenchef in
Sluiten