Winnie Verswijvel
Winnie Verswijvel Inspiratie 19 jul 2019
Leestijd: 4 minuten

Culy’s Weekmenu: 7 dagen zomerkost (inclusief barbecuerecepten)

Vrijdag

Vrijdag! Zin om uitgebreid te koken vanavond, of om je vrienden op te trommelen voor een barbecue in je tuin? Maak dan deze Mexicaanse maïskolven (Elotes) met kaas & chili. Heerlijk als bijgerecht bij de rest van je barbecue of bij deze Mexicaanse sopa de lima (Mexicaanse limoensoep).

Mexicaanse maiskolven (Elotes) met kaas & chili

Mexicaanse maiskolven met kaas en chili

> Recept maken: Mexicaanse maiskolven (Elotes) met kaas & chili

Serveer de maiskolven met een partje limoen en voeg naar eigen smaak koriander en chilivlokken toe. To-die-for.

Uitpakken met een dessert? Dat kan met deze Limoncello-tiramisu met kersen en witte chocolade. Beter dan dat wordt het niet.