Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Inspiratie 17 apr 2020
Leestijd: 3 minuten

Culy’s Weekmenu: een weekje uitgebreid koken

Zondag

Krokante aubergines met chipotlesaus en yoghurt

krokante aubergine als onderdeel van weekmenu
Bron: Nancy van Batenburg voor Culy.nl

Deze krokante aubergines maken een hemelse combinatie van smaken en texturen met de saus en yoghurt. Een gerechtje dat je gewoonweg een keer gemaakt móet hebben (en vervolgens onderdeel blijft van je vaste repertoire gerechten om te maken, geloof ons maar).

> Naar recept: Krokante aubergines met chipotlesaus en yoghurt

En op zondag pakken we uit. Ook iets lekkers toe! Na deze krokante aubergines gaan wij voor een wat zwaarder dessert: cheesecake mousse met salted caramel en popcorn.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.