Karlijn Mensink
Karlijn Mensink Inspiratie 4 sep 2020

Culy’s weekmenu: zo trap je de eerste septemberdagen smakelijk af

Maandag

Zelfgemaakte zoete aardappel gnocchi met radicchio

Zoete aardappelgnocchi
Bron: Nancy van Batenburg voor Culy

Op maandag wil je de week lekker, maar niet al te zwaar starten. Daarom kiezen wij voor dit recept. Het is een snel te bereiden gerecht waarmee je tevens de week smaakvol aftrapt: de zoete, zachte gnocchi staat heerlijk in balans met het lichte bittertje van de roodlof. De balsamicoazijn geeft het een gerecht een fijne (frisse) twist mee. Deze combi zorgt ook nog eens voor een kleurrijk feestje op je bord. Wie wordt daar niet blij van?

> Recept: Zelfgemaakte aardappel gnocchi met radicchio

Dagelijks de lekkerste recepten rechtstreeks in je inbox

De lekkerste mail die je in je inbox kunt ontvangen

Reageer op artikel:
Culy’s weekmenu: zo trap je de eerste septemberdagen smakelijk af
Sluiten