Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Inspiratie 9 aug 2019
Leestijd: 3 minuten

Culy’s Weekmenu: kindvriendelijke en lekkere recepten

Zaterdag

Couscous met venkel, olijven en gekaramelliseerde rode ui

vegan couscous
Nancy van Batenburg voor Culy

Deze couscous met venkel, olijven en gekaramelliseerde rode ui is typisch zo’n snel-klaar-gerecht. Het is een vegetarisch recept, met onder andere kikkererwten, rozijnen, komijn en een snufje kaneel. Lekker zoet-hartig dus. En dat vinden we nou juist zo lekker aan de Arabische keuken.

> Het recept: Couscous met venkel, olijven en gekaramelliseerde rode ui

En als je vandaag vrij bent (het is immers weekend) is het wel zo leuk om samen met de kids de keuken in te duiken en iets lekkers te bakken voor het weekend. Probeer ‘s deze muffins met chocolade en pindakaas. To die for én gemaakt met banaan.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.