Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Inspiratie 25 okt 2019

Culy’s Weekmenu: een weekje vol Italiaanse gerechten

Dinsdag

Kabeljauw met polenta en geroosterde sugar snaps

Kabeljauw met geroosterde sugar snaps en munt
Bron: Culy.nl

Wel eens gehoord van polenta? Het is een overheerlijke, Italiaanse maispap. Wat aardappels zijn voor Hollanders, is polenta voor de Italianen. En ze maken er van alles van! Van koekjes tot gebakjes en van hartige taarten tot snacks.

Wij eten het vandaag voor het avondeten met kabeljauw en geroosterde sugar snaps.

> Naar recept: Kabeljauw met polenta en geroosterde sugar snaps

De beste start van je weekend 🥐

Iedere zaterdag het laatste culinaire nieuws, restaurant-tips en bijzondere ontdekkingen in je mailbox met Culy weekend!

Reageer op artikel:
Culy’s Weekmenu: een weekje vol Italiaanse gerechten
Sluiten