Culy
Culy Inspiratie 26 jul 2015

Waterkant Kaffee heeft een verpakking om van te smullen

Met een goede kop koffie maak je ons héél blij. En als de koffie dan ook nog eens heel mooi is verpakt, dan genieten we daar extra van. Neem nu Waterkant Kaffee; een premium koffiemerk met een luxe verpakking, die je op het aanrecht wíl hebben.

De verpakking van de koffie van Waterkant Kaffee is ontworpen door Studio Chapeaux en is te herkennen aan de kleuren marineblauw en goud, met de afbeelding van een kapitein met een baard en een kop koffie in zijn handen.

Waar wij vooral voor zijn gevallen is de combinatie van de kleuren goud en marineblauw, die de verpakking een luxe uitstraling geven. De afbeelding van de kapitein geeft de verpakking iets speels, en grappigs.

Niet geheel onbelangrijk is natuurlijk ook wat er ín de verpakking zit. Waterkant staat bekend om zijn lokaal geroosterde koffiebonen van premium kwaliteit. Ook wordt de koffie duurzaam geproduceerd.

Bij de productie van de koffiebonen van Waterkant Kaffee wordt namelijk extra aandacht besteed aan het gebruik van water. Om verspilling tegen te gaan zijn er verschillende maatregelen genomen. Ook steunt Waterkant een project in Uganda om mensen van schoon drinkwater te voorzien. Gaaf!

Waterkant is een Duits koffiemerk en is helaas (nog) niet in Nederland niet verkrijgbaar.

Dagelijks de lekkerste recepten rechtstreeks in je inbox

Word lid van de lekkerste community van Nederland

Reageer op artikel:
Waterkant Kaffee heeft een verpakking om van te smullen
Sluiten