Redactie
Redactie Inspiratie 3 mei 2015
Leestijd: 1 minuut

Waarom brownies als topping altijd een goed idee is

Van havermout tot vla en van (frozen) yoghurt tot een bakje ijs. Wist je dat brownies eigenlijk overal bij passen? Wij laten je graag zien waarom en eindigen met onze top-5 brownie recepten. 

Frozen yoghurt

Onze favoriete combo: frozen yoghurt met stukjes brownies. It’s so good! De combinatie van het friszure ijs met de zoete brownies… Mmm!

Bron: Flickr

In een sundae

Een sundae-ijsje met daarin stukken brownies ziet er gelijk uit als een feestje.

Bron: Flickr

Brownie-dubbeldekker

Je kunt ze in stukjes breken, maar je kunt de brownie ook als een soort dubbeldekker gebruiken. Een paar bolletjes ijs ertussen met een beetje chocoladesaus en je verdient een plekje in de hemel bij je tafelgasten.

Bron: Flickr

Bij je ontbijt

Maar ook op je yoghurt-ontbijt staan een paar stukjes brownie zeker niet mis! Dit kun je natuurlijk ook doen met havermout, vla en ga zo maar door…

Need we say more?

Onze favoriete recepten

Of je ze nu direct uit het vuistje naar binnen schrokt of over je toetje verkruimelt, zelfgemaakt zijn ze écht het allerlekkerst. Omdat we niet vies zijn van een beetje experimenteren, hebben we inmiddels een waslijst aan recepten verzameld. Dit is onze top vijf:

(klik op de foto’s voor de bijbehorende recepten)

Classic chocolate chip brownies

Bacon brownies van Nigella Lawson

Hemelse brownies met salted caramel

Mindblowing Oreo brownies

Raspberry cheesecake brownies van Baksels

Dagelijks de lekkerste recepten rechtstreeks in je inbox 🥘

De lekkerste mail die je in je inbox kunt ontvangen

Reageer op artikel:
Waarom brownies als topping altijd een goed idee is
Sluiten